EssentielT KØKKENUDSTYR

Når man skal til at flytte hjemmefra kan det være svært at vide, hvilket køkkenudstyr man får brug for, indtil man står og mangler det. I dette indlæg har jeg forsøgt at lave et overblik over, hvilken slags køkkenudstyr jeg finder essentielt, for at kunne lave mad i hverdagen. Jeg har ikke medregnet service, da listen nemt ville blive meget lang, og det er desuden meget individuelt hvilken slags tallerkener, glas, bestik osv. man ønsker. Jeg har forsøgt at simplificere listen så vidt muligt for prisniveauets skyld, men jeg må erkende, at det nok stadig bliver en smule dyrt. Det kan derfor anbefales at ønske sig de fleste større ting såsom: knive, gryder, pander og el apparater i fødselsdags- eller julegave inden man flytter hjemmefra. Hvis hverken fødselsdag, jul eller lign. er indenfor den nærmeste fremtid, kan det anbefales at tage på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, hvor man kan gøre sig nogle priskup.

 

  • Stor grydeske
  • Suppeøser
  • Palet
  • Pincet
  • Piskeris
  • Salatsæt
  • Stegegaffel
  • Rivejern
  • Hvidløgspresser
  • Dejskraber
  • Kagerulle
  • Oplukker/optrækker
  • Saks
  • Dåseåbner
  • Litermål
  • Decilitermål
  • Si
  • Skarp kokkekniv
  • Universalkniv
  • Urtekniv
  • Brødkniv
  • Skærebrætter
  • Universalpande
  • Slip let-pande
  • Wok
  • Ovnfast suppegryde
  • Lille gryde
  • Ovnfast fad
  • Salatskål
  • Tærteform
  • Tilberedningsskåle i flere størrelser.
  • Stålskål der passer ned i en lille gryde.
  • Stavblender
  • Elpisker
  • Elkedel
  • Stegetermometer
  • Køkkenvægt
  • Tupperware i mange forskellige former og størrelser. 
  • Isterningebakker

Jeg håber listen kan bruges! Fortæl mig endelig, hvad du har fundet af mangler, unødvendigheder eller essentielt ved den, så jeg kan holde mig opdateret.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR