edamamesalat

Edamamesalat

En frisk og stærk salat lavet med edamamebønner fra frost. Salaten er dejlig hurtig at lave, og kan gå til både fisk og kød, hele året rundt. Opskriften er sponsoreret af Gestus, som har mange forskellige grøntsager på frost, til at gøre den travle hverdag lidt lettere.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 1 pose Gestus edamamebønner
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 frisk chili (mild)
  • 2 spsk. revet ingefær
  • Saft fra 1 lime
  • 2 spsk. Sesamolie
  • 1 tsk. Fish sauce
  • 2 spsk. sweet chili sauce
  • En håndfuld sesamfrø
  • En håndfuld mynte eller koriander

Fremgangsmåde

Tag edamamebønnerne ud af fryseren, og lad dem tø op.

Skær peberfrugten i fine små tern, og hak chilien fint.

Find en skål frem, og bland ingefær, limesaft, sesamolie, fish sauce og sweet chili sauce sammen.

Rens mynten og vend mynten i et serveringsfad sammen med edamamebønner og peberfrugt.

Vend dressingen i, og top med sesamfrø.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR