cookie påskeæg

Cookie påskeæg

Jeg ved ikke med jer, men jeg er helt pjattet med cookiedej! Derfor har jeg udarbejdet en opskrift som indeholder cookiedej i form af små fine chokoladeæg. Disse er særligt velegnet til påsken, hvor de er gode at få serveret til kaffen. Cookiedejen er fyldt med godt smør fra Bakkedal, brun farin, chokolade og mel. Opskriften er derfor også lavet i samarbejde med Bakkedal, der fremstiller deres smør ved brug af naturlige råvarer, og dermed ikke går ned på smag.

Velbekomme!

Ingredienser

20 stk.

  • 100g. Smør
  • 100g. Mel
  • 100g. Brun farin
  • Salt
  • 150g. Chokolade

Fremgangsmåde

Bland mel, smør, brun farin og salt godt sammen med hænderne. Hak 50g. Chokolade i små stykker og vend det i dejen. Kom dejen i en tupperware og lad den stå på køl i en time.

Efter en time, tages dejen ud og formes til fine små æg. Derefter smeltes 100g. Chokolade over et vandbad. Vend cookieæggene i den smeltede chokolade og pynt evt. med saltflager. Lad de overtrukket chokoladeæg stå på køl i min. 30 min. Inden servering.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

This Post Has 8 Comments

  1. Jeg er flere gange set spændende opskrifter jeg gerne ville lave, men det er alt for bøvlet, fordi man ikke kan printe opskriften ud og tage med sig ud i køkkenet.
    Er det ikke en mulighed, I kunne overveje?

    1. Hej Susanne, det kan jeg da godt forstå er irriterende, så ja det er bestemt en mulighed som jeg vil undersøge nærmere og er opmærksom på.
      God dag

  2. Susanne, du kan markere teksten og sætte den ind i et eks. Word dokument og derefter printe den.
    Hilsen Lene.

  3. Hej Susanne og Mathilde. Ved at bruge enten Klippeværktøjet eller print screen er det muligt at lægge opskriften over i et dokument, og derefter udskrive den

  4. Hej. Hvor længe vil du tro at de kan holde sig?

    1. Hej Gitte! Hjemme hos mig bliver de spist i løbet af et par dage, men jeg tror godt de kan holde sig en uge 🙂

  5. Hvor meget salt skal der i? Er det bare et lille fingerdrys?

    1. Hej Britta, ja bare en knivspids 😉

SKRIV EN KOMMENTAR