chokolademousse

Chokolademousse 

En dejlig billig dessert som er elsket af de fleste! I denne udgave af chokolademousse, har jeg forsøgt at bruge så få ingredienser som muligt, for at gøre det billigere, samt forstærke smagen af chokoladen. Det er nemlig så trist når chokolademoussen ender med at smage af flødeskum.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 2 personer

  • 100g. chokolade
  • 4 æg
  • 70g. sukker

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen i et vandbad og lad den afkøle.

Pisk sukker og æggeblommer sammen i en skål til det er lyst og luftigt (ca. 4min)

Vend 1 spsk. af den afkølede chokolade i æggeblanding, så blandingen bliver tempereret. Vend derefter resten af chokoladen i æggeblanding.

Pisk æggehviderne helt stive. Vend nu æggehviderne i æggemassen på samme vis som chokoladen. Fordel den samlede mousse i fire glas og stil dem på køl i min. 4 timer.

Pynt og server! I dette tilfælde har jeg pyntet med flødeskum og grofthakket chokoladestykker, fra den overskydende chokolade.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR