butterchicken

Butterchicken

Er en godt krydret indisk ret, som jeg holder meget af at lave. Hvis man har krydderihylden på plads, er den også rimelig budgetvenlig. Retten kan desuden fryses ned, og jeg vil anbefale at servere den med ris og/eller naanbrød. 

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 6 peberkorn
  • 6 nelliker
  • 4 kardemomme kapsler
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Koriander
  • 2 tsk. Paprika
  • 2 tsk. Gram masala
  • 4 fed hvidløg
  • 3 dl. Yoghurt
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 500g. Kyllingebryst
  • 75g. Smør
  • 0,5dl. fløde

Fremgangsmåde

Krydderierne mordes og blandes sammen. Find en frysepose frem. Kom hakkede tomater, yoghurt og krydderier i denne. Skær kyllingebrysterne i grove tern og kom dem i fryseposen. Bind knude på og ryst ingredienser godt sammen. Lad det stå på køl i 30 minutter.

Efter 30 min. findes en gryde frem og smør varmes i denne. Tilsæt derefter kyllingeblandingen, og lad det simre i 20 min. Tilsæt derefter fløde og smag til med salt og peber. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR