broccoli pasta

Pasta med broccoli

En vegetarisk pastaret, der ikke kræver særlig mange ingredienser. Hvis man ønsker at pastaen skal have en mere cremet konsistens, kan det anbefales at tilføje revet parmesanost. Derudover kan det også anbefales at komme chili i retten, for at give den lidt ekstra.

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 1 broccolihoved
  • 400g. Pasta
  • 2dl. Fløde
  • Muskatnød
  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær broccolien i små buketter og stilken i fine tern. Kog buketterne i 3-4 min. Bring pastaen i kog i en anden gryde.

Find en pande frem og sauter finhakket hvidløg samt broccoliternene i lidt olie. Kom fløden ved og smag til med salt, peber og muskatnød. Hæld vandet fra broccolien og pasta (gem noget af pastavandet) og vend det hele sammen i pastagryden. Tilsæt evt. lidt af pastavandet, til retten har den rette konsistens.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR