bønnespread

Bønnespread
Det er nemt og billigt at lave sit eget vegetariske pålæg.
For klimaets skyld spiser jeg sjældent kød til aftensmad, men jeg har haft svært at finde de gode og billige alternativer til kødet i madpakken. Derfor har jeg nu lavet fire forskellige slags pålæg uden kød med henholdsvis: linser, kikærter, bønner og edamamebønner. Det smager overraskende godt, og er meget mere interessant end en lun spegepølsemad 🙂
Velbekomme!
Ingredienser
3 glas
- 700g. Bønner
- 4 fed hvidløg
- 1 spsk. Oregano
- 1 Chili
- 3 spsk. Yoghurt
- 1 lime
- Salt
Fremgangsmåde
Lad bønnerne stå i blød natten over.
Hæld vandet fra bønnerne og kog dem i rent i vand i 30 min. Imens bønnerne koger, hakkes hvidløg og chili groft. Hæld vandet fra bønnerne og kom dem i en skål, sammen med resten af ingredienserne. Blend blanding med en stavblender, til det har den rette konsistens. Smag til med salt og peber.
LEDER DU EFTER NOGET?

Mathilde Lauth
Velkommen til Gastrologik.
En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.
Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet.
Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager.
Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.
Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.
Rigtig god fornøjelse!