bønnesalat

Bønnesalat  

Sund og frisk bønnesalat, som både er god til aftensmad og frokost

Velbekomme!

Ingredienser

Til 2 personer

  • 1 dåse bønner
  • 1 tomat
  • 1/2 agurk 
  • 2 stængler bladselleri 
  • 2 fed hvidløg 
  • 1/2 rødløg
  • 1 lille rød chili 
  • 1 lime
  • 5 spsk. olivenolie 
  • 1 tsk. sukker

Fremgangsmåde

Skær agurk, tomat, bladselleri og rødløg i fine tern. Vask bønnerne og bland dem i en skål sammen med grøntsagerne. 

Find en lille skål frem og bland finhakket chili, limesaft, olivenolie, presset hvidløg og sukker sammen. 

Ved dressingen sammen med salaten og server. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR