bananbrød

Bananbrød

Da jeg boede i Australien var det helt normalt at spise bananbrød til morgenmad. Så forleden dag besluttede jeg mig for at lave et, og jeg må sige at jeg godt kan forstå det er populært! Denne opskrift har jeg lavet i samarbejde med Fairtrade, hvorfor jeg har købt fairtrade bananer og brun farin. Dette er en god kombination, som også gør at man ikke behøver at tilsætte yderligere sukker.

Velbekomme!

Ingredienser

1 brød

  • 250g. Mel
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 125g. Smør
  • 75g. Brun farin fra Fairtrade
  • 4 Fairtrade bananer
  • 2 æg
  • 1 tsk. Salt
  • 2 tsk. Kanel

Fremgangsmåde

Bland smør, farin og æg sammen i en skål, til det er sammenhængende. Tilsæt derefter most banan og rør rundt. 

Find en anden skål frem og bland mel, salt, kanel og bagepulver sammen. 

Tilsæt de tørre ingredienser til de våde, og vend det sammen med en grydeske. 

Kom dejen i en brødform smurt med smør, og bag i ovnen i 45 min ved 180 grader. 

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR