amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager 

Der er næsten ikke noget bedre, end at blive vækket en lørdag morgen, med amerikanske pandekager og en varm kop kaffe, på sengen! Opskriften på disse pandekager er afprøvet til perfektion, for at få så luftige pandekager som muligt. 

Velbekomme!

Ingredienser

Til 4 personer

  • 4 æg
  • 200g. mel
  • 3 dl. mælk
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 2 tsk. sukker
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 3 tsk. Kardemomme
  • 1/2 tsk. Salt

Fremgangsmåde

Opdel æggehvide og -blomme i hver sin skål. Pisk æggehviderne i ca. 2 min til de er stive.

Bland mælk, vaniljesukker, sukker, bagepulver, salt og kardemomme i skålen med æggeblommerne. Tilsæt hertil melet af to omgange. Når dejen synes glat og sammenhængende, vendes æggehviderne forsigtigt i.

Lad dejen stå på køl i ca. 20 min.  Steg herefter de amerikanske pandekager på en pande med smør.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR