æble- og rodfrugtsalat

Æble- og rodfrugtsalat 

En flot og farverig salat med skønne smagskombinationer. Salaten kan både spises som frokost til 2 personer, eller som tilbehør for 4 personer til aftensmaden.

Velbekomme! 

Ingredienser

Til 4 personer

  • 2 Rødbeder
  • 3 Gulerødder
  • 2 Løg
  • 2 Æbler
  • 4 stængler mynte
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

Start med at hakke gulerødder, rødbeder, løg og æbler i tern.

Varm en pande op med olie og steg gulerødderne og rødbeder heri i ca. 10 min. Tilsæt løg, fint hakket hvidløg samt salt og peber. Skyl mynten og fjern bladene fra stilkene. Kom rodfrugtsblandingen i en serveringsskål og top med æbler og mynte.

Pad Thai
Japanske Pandekager
Tunfrikadeller
Pasta Puttanesca

LEDER DU EFTER NOGET?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
AFTENSMAD
DESSERTER
FORRETTER
MORGENMAD
SALATER
VEGETARISK

Mathilde Lauth

Velkommen til Gastrologik.

En blog – designet til dig – der søger billige, simple og sunde madopskrifter.

Formålet med siden er, at du hurtigt og nemt kan lave billige og lækre retter, når først du har lært at forbinde gastronomi med logik. Jeg vil lære dig alt om mine kreative vaner og rutiner samt hjælpe dig med at simplificere og effektivisere din madlavningsproces – både i supermarkedet og i køkkenet. 

Mit blogindlæg “Essentielle ingredienser” giver dig et indblik i, hvilke råvarer du altid bør have på lager. 

Symbolet her giver dig et hurtigt overblik over, hvor mange varer du har brug for ud over de “Essentielle ingredienser“.

Så kære læser – hjerteligt velkommen til Gastrologik – stedet for os med stor passion for madlavning og sans for finans.

Rigtig god fornøjelse! 

SKRIV EN KOMMENTAR